Brama rolowana

Dział w którym można pisać na bardziej ogólne tematy. Nie koniecznie o zarabianiu bo przecież na tym świat się nie kończy.

Brama rolowana

Postprzez rombor » 04 Lis 2023 13:10

Stoję przed dość ważną inwestycją dla mojego domu oraz bezpieczeństwa rodziny – wymianą starej bramy garażowej na nowoczesną bramę rolowaną. Chciałbym, żeby nowa brama była nie tylko estetyczna i funkcjonalna, ale również trwała i łatwa w obsłudze. Ostatnio natrafiłem na ofertę firmy https://roleter.pl/ofirmie.html i ich rozwiązania wydają się spełniać moje oczekiwania, zwłaszcza że zależy mi na produktach, które będą dobrze izolowały termicznie i akustycznie. Czy ktoś z Was miał do czynienia z ich produktami? Jak oceniacie jakość, wygląd i trwałość bram rolowanych od tego dostawcy?
Nie istniejesz dla mnie, nie ma cię w mojej pamięci, choć tyle razy robiłeś wszystko, by się w niej znaleźć... Nie istniejesz dla mnie, nie ma cię
rombor

Re: Brama rolowana

Postprzez ssabina » 21 Lis 2023 08:54

Zdecydowaliśmy się na kompleksowe rozwiązanie od Polbram i jesteśmy bardzo zadowoleni. Zarówno ogrodzenie, brama, jak i wszystkie akcesoria spełniły nasze oczekiwania pod względem jakości. Dodatkowo, firma zapewniła nam korzystne warunki cenowe i doskonałą obsługę klienta.
ssabina

Wróć do Na inne tematy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość