Drzwi do domu

Dział w którym można pisać na bardziej ogólne tematy. Nie koniecznie o zarabianiu bo przecież na tym świat się nie kończy.

Drzwi do domu

Postprzez Kamilla36 » 24 Maj 2023 13:20

Pomożecie mi wybrać drzwi do domu? Dzień, w którym będziemy musieli je wybrać coraz bliżej, a my nie potrafimy podjąć decyzji. Przydadzą nam się wszystkie porady, dotyczące materiału, wyglądu, koloru, a przede wszystkim firmy, od której najlepiej je wybrać..
Kamilla36

Re: Drzwi do domu

Postprzez mpiryjczyk » 26 Maj 2023 08:34

Rozumiem, że zależy CI na tym aby drzwi w pewnym sensie się wyróżniały. Myślę, że dzięki firmie Drutex uda Ci się stworzyć idealne dla siebie drzwi. Poza różnymi rodzajami drzwi, ich wzorów, można też wybrać ich wypełnienie. To daje naprawdę mnóstwo możliwości dla Ciebie.
mpiryjczyk

Postprzez malkontentis » 30 Maj 2023 19:59

Muszę przyznać, ze sama ostatnio zastanawiałam się do kogo mogłabym się zgłosić w sprawie zakupu porządnych drzwi. Koleżanka doradziła mi, żebym w wolnej chwili zainteresowała się propozycjami od https://agstyle.pl/drzwi-wewnetrzne-warszawa/ Podobno mają tam bardzo duży wybór wzorów i kolorów, więc każdy znajdzie coś dla siebie.
malkontentis

Postprzez Karolek87 » 31 Maj 2023 12:29

Warto pamiętać, że smarowanie zawiasu drzwiowego, dzięki któremu pozbywamy się skrzypienia, może być rozwiązaniem krótkoterminowym, jeśli drzwi zostały źle zamontowane lub zawias jest po prostu u kresu żywotności. W takich okolicznościach należałoby zastanowić się, czy nie jest wymagane ponowne założenie drzwi lub wymiana zawiasów. Więcej informacji na temat skrzypienia drzwi i zawiasów znajdziecie w artykule https://dbamyobramy.pl/czym-i-jak-smaro ... i-n-3.html
Karolek87

Wróć do Na inne tematy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości