Kryptowaluty - opinie

Banki - bez nich trudno zacząć i prowadzić własny biznes. Doradzamy - dobre konta bankowe, korzystne kredyty bankowe, lokaty bankowe itp.

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez szymonpoz92 » 10 Sty 2020 15:24

Jeśli chodzi o kryptowaluty to żeby realnie na nich zyskać trzeba sporo czytać i mieć naprawdę dużą wiedzę. Drugą co do popularności kryptowalutą jest Ethereum. Nieustannie usprawniane są również transakcje kryptowalutami, warto zajrzeć na https://ethereum1.pl/jak-tokenizacja-usprawnia-biznes/ Przeczytamy tam ciekawe artykuły np. o tokenach oraz ich wpływie na biznes.
szymonpoz92
 
Posty: 156
Rejestracja: 11 Mar 2019 22:52

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez mpiryjczyk » 19 Sty 2020 19:28

Na pewno kryptowaluty są czymś, czym zainteresować się warto. Z ich pomocą można sporo zyskać. Żeby jednak móc je nabyć, należy dokonać rejestracji na jednej z giełd. Miejsc, w których można dokonać ich zakupu jest od groma. Ze swojej strony mogę polecić https://kryptomaniak.pl/gieldy-kryptowalut
mpiryjczyk
 
Posty: 743
Rejestracja: 16 Gru 2017 22:40

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez lew.beier » 08 Lut 2020 09:49

Kryptowaluty są bardzo bezpieczne?
lew.beier
 
Posty: 4
Rejestracja: 08 Lut 2020 09:43

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez WaleryZ » 26 Lut 2020 13:29

szymonpoz92 napisał:Jeśli chodzi o kryptowaluty to żeby realnie na nich zyskać trzeba sporo czytać i mieć naprawdę dużą wiedzę.


To prawda, inwestując w kryptowaluty powinniśmy też mieć zawsze dostęp do sprawdzonych informacji pochodzących z rynku cyfrowych walut. Ja aby np. sprawdzić jaki jest bieżący kurs wybranych walut oraz ich wolumen, zaglądam na stronę https://cinkciarz.pl . Sposób przedstawienia informacji jest tutaj niezwykle przejrzysty, dzięki czemu nie mam nigdy kłopotu z ich odczytaniem. Dzięki zainstalowaniu aplikacji mobilnej mogę szybko dotrzeć do wymaganych danych z poziomu mojego smartfona.
WaleryZ
 
Posty: 24
Rejestracja: 09 Mar 2019 10:41

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez christop.nienow » 08 Kwi 2020 17:13

Jeżeli korzystacie z różnych giełd, kupujecie i sprzedajecie waluty to na pewno korzystajcie również z portali z newsami. Trzymajcie rękę na pulsie aby nic nie przeoczyć!
christop.nienow
 
Posty: 1
Rejestracja: 08 Kwi 2020 17:02
Miejscowość: Warszawa

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez cummings.aaliyah » 14 Kwi 2020 12:51

Użytkownicy giełdy BitBay mają do dyspozycji ogromny wybór metod wpłat i wypłat inwestowanych środków. Po utworzeniu konta i założeniu wirtualnego portfela klienci mogą go zasilić standardowym przelewem bankowym, przekazem pocztowym (tylko dla PLN) lub przelewem w cyfrowych walutach. Bardzo interesuje mnie BitBay rating https://cryps.pl/gielda/bitbay/.
cummings.aaliyah
 
Posty: 4
Rejestracja: 14 Kwi 2020 12:49
Miejscowość: Warszawa

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez Legulas » 06 Maj 2020 09:55

Zanim zaczniecie handlować kryptowalutami na giełdzie, musicie je kupić. Jak? Tutaj jest opisane, jak to wygląda w przypadku bitcoina. I co mnie w sumie trochę zdziwiło, jest coś takiego jak kantor bitcoin.
Legulas
 
Posty: 326
Rejestracja: 24 Kwi 2016 14:11

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez Asek » 01 Wrz 2020 07:19

Ostatnio skorzystałem z https://cash.tokeneo.com/pl Bardzo fajna giełda, łatwo wpłacić i wypłacić środki. Kupiłem tam bitcoin jako inwestycję długoterminową.
Asek
 
Posty: 164
Rejestracja: 11 Cze 2017 13:49

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez Anka04 » 10 Lis 2020 07:42

A zastanawialiście się kiedyś nad legalnością BTC w Polsce? Na wiele ciekawostek w tym temacie natrafiłam na https://www.przegladprawny.pl/czy-bitcoin-jest-legalny-w-polsce-polskie-prawo-a-bitcoin/ więc polecam ;)
Anka04
 
Posty: 69
Rejestracja: 31 Maj 2018 14:33

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez gnocchi » 19 Lis 2020 11:39

Według mnie inwestycja w kryptowaluty, to super opcja, można na tym nieźle zarobić. Sam od jakiegoś czasu inwestuje w bitcoin i jestem zadowolony, a kupuje go w kantorze kryptowalut https://coincher.com/
gnocchi
 
Posty: 44
Rejestracja: 19 Mar 2018 00:08

Poprzednia

Wróć do Banki i instytucje finansowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości