Kryptowaluty - opinie

Banki - bez nich trudno zacząć i prowadzić własny biznes. Doradzamy - dobre konta bankowe, korzystne kredyty bankowe, lokaty bankowe itp.

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez monikabert90 » 09 Kwi 2018 10:52

Madzka napisał:A czy znacie może jakieś sensowne i sprawdzone koparki bitcoin?

Ja słyszałam, że obecnie najlepszą kopalnią bitcoin jest bezkonkurencyjne bitclub network. Na pewno już wcześniej się z nią spotkaliście, bo jest dość popularna. Dzięki nowoczesnym rozwiązaniom technologicznym i potężnym komputerom, można wydobywać bit-coiny w szybki i prosty sposób :)
monikabert90
 
Posty: 255
Rejestracja: 21 Lis 2016 10:43

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez spartan » 30 Kwi 2018 09:38

Ciekawe, że Bitcoin, Ethereum czy Zcash mają prawdziwy potencjał, a można je samodzielnie wydobywać poprzez wykorzystanie tzw. koparek, czyli sprzętów opartych na wysokiej mocy obliczeniowej. Dystrybuuje je firma http://cyfrowakopalnia.pl/ . To spora inwestycja ale jednocześnie możliwość zarobku sporej gotówki. Jeśli potrzebujecie wsparcia dot. rynku kryptowalut, możecie skontaktować się z nimi telefonicznie, mailowo bądź poprzez formularz na stronie, a oni bezpłatnie wycenimy pomoc.
spartan
 
Posty: 194
Rejestracja: 17 Maj 2016 09:37

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez koliber » 01 Cze 2018 08:28

Mam kolegę, który kopie kryptowaluty i sukcesywnie zrobił z tego inwestycję życia. Wiem, że współpracował z firmą http://cyfrowakopalnia.pl/ , a oni zajmują się budową kopalni kryptowalut, dystrybucją koparek kryptowalut światowej klasy producentów oraz budową i uruchomieniem własnych koparek w oparciu o profesjonalne i dedykowane do tego celu podzespoły. Jeśli temat Was również interesuje, to polecam kontakt z Cyfrową Kopalnią.
koliber
 
Posty: 324
Rejestracja: 18 Maj 2016 09:06

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez rosochacki » 03 Cze 2018 17:14

Fascynuje mnie ten temat, bo Bitcoiny i inne wirtualne waluty bardzo prężnie się teraz rozwijają. Apropo firmy http://cyfrowakopalnia.pl/ o której wspomniałeś, to ja mam bardzo dobre opinie o nich. Możesz skorzystać z ich serwerowni i mieć pewność, że Twój sprzęt do kopania kryprowaluty będzie w pełni bezpieczny i przechowywany w najlepszych warunkach. Koniec obaw przed wysokimi rachunkami za prąd i uciążliwością ciepła.
rosochacki
 
Posty: 285
Rejestracja: 17 Kwi 2016 16:39

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez icon » 06 Cze 2018 08:47

Ja Ci powiem, że jedni twierdzą, że taka inwestycja się opłaca inni że już nie. W każdym razie może warto skorzystać z aplikacji Cinkciarza https://cinkciarz.pl/kryptowaluty i po prostu je jakiś czas obserwować jak wyglądają ich notowania.
icon
 
Posty: 251
Rejestracja: 02 Sie 2016 08:53

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez pawlo665 » 16 Lip 2018 09:53

Obecnie bardzo dużo osób zarabia w kryptowalutach. Tylko trzeba też uważać żeby nie stracić na tych kryptowalutach.
pawlo665
 
Posty: 1
Rejestracja: 16 Lip 2018 09:50

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez delicja » 13 Maj 2019 20:40

Jest wielu zwolenników kryptowalut i przeciwników. Każdy ma swoje racje. Jedno jest pewne - można sporo zarobić. Trzeba jednak posiadać odpowiednią wiedzę. Tutaj macie najlepsze giełdy kryptowalut 2019, ale nie tylko. Sporo jest tam cennych i przede wszystkim praktycznych informacji dla tych, którzy chcą inwestować na giełdzie krypto.
delicja
 
Posty: 175
Rejestracja: 17 Lip 2015 19:04

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez Tymoteusz1 » 16 Maj 2019 08:05

Ja bym spojrzał raczej na fakty. Nie da się ukryć, że kryptowaluty mają bardzo duży potencjał. Mnie przekonuje przede wszystkim zastosowanie technologii blockchain, dzięki której niesamowicie wzrasta bezpieczeństwo. Jeśli jeszcze nie znacie dokładnie tego tematu, to tu można przeczytać więcejo blockchain. Na pewno bardzo na tym skorzystacie, przekonajcie się o tym.
Tymoteusz1
 
Posty: 559
Rejestracja: 17 Lip 2016 20:16

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez ZmoraOla96 » 22 Maj 2019 10:49

Nie warto się w to bawić, zbyt duże ryzyko a za mało się zarobi :(
ZmoraOla96
 
Posty: 4
Rejestracja: 22 Maj 2019 10:45

Re: Kryptowaluty - opinie

Postprzez Alex-Kowalski » 17 Cze 2019 13:00

pamiętam jak bitcoin był za parę dolarów i teraz takie gdybanie że jak by się wtedy kupiło ahh...
Alex-Kowalski
 
Posty: 5
Rejestracja: 07 Cze 2019 09:47
Miejscowość: Września

Poprzednia

Wróć do Banki i instytucje finansowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości