Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Banki - bez nich trudno zacząć i prowadzić własny biznes. Doradzamy - dobre konta bankowe, korzystne kredyty bankowe, lokaty bankowe itp.

Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez ignacyy91 » 16 Kwi 2016 10:55

Korzystaliście może kiedyś z ofert darmowych, pierwszych pożyczek? - obecnie wiele firm oferuje coś takiego. Co sądzicie o takich pożyczkach? Rzeczywiście są darmowe, czy mają jakieś ukryte opłaty?
ignacyy91
 
Posty: 152
Rejestracja: 28 Wrz 2015 12:01

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez gabriell86 » 16 Kwi 2016 12:10

Takie pożyczki są darmowe tylko za pierwszym razem i tylko jeśli oddamy je w terminie - inaczej dochodzą wysokie opłaty. Tutaj http://www.terve.pl/pozyczki/pozyczka-przez-internet można sobie na szybko porównać kilka ofert największych firm. Jeśli mamy pewność, ze oddamy pieniądze w terminie, to moim zdaniem warto skorzystać z takiej opcji.
gabriell86
 
Posty: 138
Rejestracja: 10 Lip 2015 08:25

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez micz » 27 Mar 2017 23:22

Obecnie oferty firm pozabankowych są atrakcyjne, co ciekawe dla nowych klientów pożyczki są darmowe, opłaca się skorzystać z takiej oferty. Nie ma tu żadnych haczyków, jest to spowodowane bardzo dużą konkurencją na rynku finansów. Jak planujecie zaciągnąć pożyczkę, przejrzyjcie sobie stronę chwilówka na lowcachwilowek to porównywarka, dzięki której można znaleźć najlepszą, najkorzystniejszą ofertę dopasowaną do naszych możliwości.
micz
 
Posty: 108
Rejestracja: 10 Sie 2015 22:51

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez pilecka_anna » 04 Kwi 2017 04:57

w vivus jest bardzo dobra oferta
pilecka_anna
 
Posty: 3
Rejestracja: 04 Kwi 2017 04:54

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez adakan » 25 Kwi 2017 17:23

Chwilówki to popularny rodzaj pożyczek krótkoterminowych http://enowechwilowki.pl/ .
Jak wybrać tą najlepszą? Nie ma innego sposobu niż je ze sobą porównać. Istotne będą różne parametry, takie jak chociażby maksymalna kwota pożyczki, okres spłaty oraz RRSO
adakan
 
Posty: 1
Rejestracja: 25 Kwi 2017 17:22

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez karol554 » 01 Maj 2017 06:14

darmowych chwilówek na pewno nie ma
karol554
 
Posty: 3
Rejestracja: 01 Maj 2017 06:08
Miejscowość: Łódź

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez jakub482 » 06 Maj 2017 06:34

to jest jeszcze aktualne
jakub482
 
Posty: 3
Rejestracja: 06 Maj 2017 06:34

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez Hamaczek » 10 Maj 2017 10:55

Nie ma darmowych pożyczek. Zawsze gdzieś jest haczyk. Firma udzielająca pożyczek, też musi na tym jakoś zarabiać.
Hamaczek
 
Posty: 4
Rejestracja: 09 Maj 2017 09:39

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez adam9991 » 18 Maj 2017 06:23

opinie zazwyczaj są bardzo słabe
adam9991
 
Posty: 2
Rejestracja: 18 Maj 2017 06:22

Re: Darmowe pożyczki "chwilówki" - opinie

Postprzez emma » 12 Cze 2017 15:48

Grunt to wybrać sprawdzoną ofertę od rzetelnej i uczciwej firmy. Ja ze swojej strony polecam ofertę Ferratum Bank https://www.ferratum.pl/wakacyjny-konkurs-ferratum-bank. Pożyczki na dogodnych warunkach, szybko i bez zbędnych formalności. Teraz dodatkowo warto wziąć udział w konkursie wakacyjnym i dać sobie szansę na wygranie bonu na 100 zł do Decathlonu.
emma
 
Posty: 110
Rejestracja: 15 Maj 2017 11:13

Następna

Wróć do Banki i instytucje finansowe

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość